Amerikanske Logan Owen underskriver WorldTour deal med Slipstrea

29/09/2017 0
Amerikanske Logan Owen vil uddanne sig til WorldTour, der skal ride til Slipstream-organisationen under EF Education First-Drapac moniker i 2018.
 
Den 22-årige kørte for Axeon Hagens Berman, et Pro Continental-outfit, de sidste fire år. Hans træk til WorldTour-teamet, der i øjeblikket er kendt som Cannondale-Drapac, kommer billigt cykeltøj et år efter, at han gav op cyklocross racing for at fokusere udelukkende på vejen.
 
"Uanset om jeg fik den kontrakt eller ej, det var den rigtige beslutning," sagde Owen. "Jeg havde brug for at sætte alle mine æg i en kurv for at se, hvad jeg kunne gøre. Jeg er overbevist om, at det hele har fungeret, og at jeg kan gøre dette næste skridt op til WorldTour med Slipstream Sports. "
 
Slipstream Sports CEO Jonathan Vaughters tilføjede: "Logan er en virkelig cool kid. Han viser en evne til at vinde løb kreativt og har demonstreret utrolig taktisk intelligens. "
 
Owen vandt 10 nationale cyklocross mesterskaber - otte på junior niveau og to i de under 23 led. På vejen tjente han et scenevin ved 2015 Larry H. Miller Tour of Utah og red til sejr i 2016 Liège-Bastogne-Liège Espoirs.
 
"Jeg har tendens til at være bedre i klassikere-type løb," sagde Owen. "At lære fra september [Vanmarcke] er en af ​​de største grunde til, at jeg glæder mig til foråret. Jeg er virkelig begejstret for alle mine nye holdkammerater. [Rigoberto] Uran er en legende. Jeg kender allerede Alex Howes, så det bliver cool at køre med ham. "
 
Cannondale har for nylig underskrevet en ny aftale med EF Education First for 2018, efter at en crowdfunding-kampagne har skabt opmærksomhed og interesse. Vaughters sagde, at han skulle foldes holdet, hvis han ikke kunne sikre sponsorings cykeltøj udsalg dollars til sæsonen.
 
"Vaughters synes at have en rigtig god plan at udvikle mig," sagde Owen. "Jeg har set dette hold støtte udviklingen af ​​unge ryttere i de sidste par år, hvilket har været rigtig cool, og det giver mig tillid til holdets evne til at hjælpe mig med at udvikle sig som det øverste niveau i sporten."