Daniel Oss og Peter Kennaugh slutte sig til Bora-Hansgrohe

04/08/2017 0
Bora-Hansgrohe tilføjede to store navne til sin 2018-roster, da den "officielle" handelssæson åbnet tirsdag.
 
Daniel Oss og Peter Kennaugh vil knytte sig sammen med to-time verdensmester Peter Sagan i toårige tilbud med Bora-Hansgrohe. Oss, 30, kender Sagan godt. Han red på Liquigas, da Sagan blev pro i 2010. Oss kom til BMC Racing i 2013.
 
"Oss var altid på vores liste," sagde holdleder Ralph Denk. "Han er en meget pålidelig rytter, der udfører hele sæsonen. Udover det er han vant til at arbejde for store ledere, og i vores team cykeltøj vil han spille en nøglerolle på siden af ​​Sagan i forårsklassikerne. "
 
Kennaugh, 28, vil se udvidede ansvarsområder efter syv årstider på Team Sky. Den to-time tidligere britiske mester red på to vindende Tour de France-hold. Med denne bevægelse vil han kunne tage flere chancer for sine egne resultater.
 
"Peter vil være en af ​​vores ledere for en uges ture næste år," sagde Denk. "Vi tror, ​​at han stadig har potentiale til at forbedre sig som en rytter. At være en stærk klatrer, hvem er også hurtig i lejligheden, bør han være i stand til at vinde nogle etaper, og vi vil støtte sin cykeltøj sæt udvikling i denne retning. "