Efter knækirurgi, Alaphilippe til at savne Tour de France

11/05/2017 0
En af Frankrikes bedste unge ryttere vil savne juli's Tour de France. Quick-Floors teamet meddelte onsdag, at Julian Alaphilippe har gennemgået operation og vil være ude af kommission i mindst fire uger.
 
"Jeg kan ikke fortælle dig, hvor trist jeg er, der er virkelig ingen ord," sagde Alaphilippe. "Tour de France var mit primære mål for året, og at savne det, efter at det tidligere var blevet tvunget til at springe over Ardennes klassikeren, er det meget skuffende cykeltøj."
 
Team lægerne sagde operationen til at reparere den 24-årige patellar læsion var vellykket. Alaphilippe vil hvile i to uger efter onsdagens operation. Derefter vil han kræve to ugers rehabilitering, og endelig efter den proces kan han vende tilbage til cykling. Dette forlod den franske rytter, der var tredje i Milano-Sanremo i marts, uden nok tid til at forberede sig på Touren cykeltøj tilbud.
 
"Nu er mit fokus på at få en fuld opsving og ankommer i god stand for anden del af året," sagde Alaphilippe. "Heldigvis er sæsonen stadig lang, og jeg håber at hoppe tilbage"
 
Alaphilippe vil også savne næste uges Amgen Tour of California, hvor han er den forsvarende mester.