Fjerde Tour de France sejr

26/07/2017 0
Ichal kwiatkowski siger, at han bare gjorde sit job med at hjælpe himmelens holdkammerat Chris Froome vinde en fjerde Tour de France i de sidste tre uger, men hans rides stod derfra.
 
Den polske cyklist, vinder af Milano-Sanremo i foråret, tog Sky-toget i miles, hentede vandflasker og gav, når det var nødvendigt, Froome sit baghjul.
 
"Kameraerne var helt sikkert på mig, og selvfølgelig kunne folk se, hvornår jeg var der, der bringer flasker, men folk ser det bare fordi kameraerne er på mig," fortalte han VeloNews.
 
"Alle mine holdkammerater gjorde et helvede job. Vi red som en enhed, alle ni, vi savnede G [Geraint Thomas] efter at han styrtede ned, men Luke Rowe, Christian Knees, Sergio Henao, Mikel Nieve, Mikel Landa, Vasil Kiryienka og Chris Froome var vi en enhed. Jeg er taknemmelig for at være en del af det hold. "
 
Kwiatkowski kom til Sky for 2016 efter racing for hold Quick-Step Floors. Hans grand tour klatring ben udviklet forbi det punkt, der tjente ham 11. i 2013 Tour de France. Ofte ville fjernsynskameraerne få øje på ham i den sidste tredjedel af et stadium, der førte Sky over den næstsidste pas i et bjergfase. Han ville typisk fortsætte til sidste pass, inden han vendte den over til billigt cykeltøj spanierne Nieve og Landa.
 
"At det er virkelig vigtigt at fokusere på et mål", sagde han, da han spurgte, hvad han lærte af denne tur. "Det var sjovt at bare fokusere på Chris ridning til GC, og det var vigtigt at se, at hvis du bare fokuserer på det, så kan du virkelig team cykeltøj fungere godt i løbet af de tre uger. Det er min lektion. "
 
Han lærte sine lektioner efter mange års arbejde. Med Quick-Step i fire årstider vandt han Amstel Gold Race, Volta ao Algarve og 2014 VM i Ponferrada. Sky oplevede potentiale med Kwiatkowski's rides, herunder hans 11. i 2013 Tour, og underskrev ham for Ardennerne klassikere og mindre scener løb.