Gianni Moscon kan dreje over et nyt blad på Vuelta som en super

25/08/2017 0
Gianni Moscon rejste i hovedgruppen og satte femte plads i Paris-Roubaix i foråret, men den 23-årige italienske opdager hans klatring ben, der arbejder for Chris Froome billigt cykeltøj i Vuelta a España denne uge.
 
Moscon sprængte pelotonen til bit i de første bjergstræk hidtil i Ancona og onsdag til Santa Lucía i Alcossebre. Froome, som måtte fortælle ham at bremse, sagde, at han har været "utrolig imponerende" og "laver et fantastisk arbejde" i sin første grand tour.
 
"Jeg synes bare, jeg er den samme rytter som før, men måske har jeg aldrig kørt disse typer af løb, og jeg har ikke kunnet vise mig selv," fortæller Moscon VeloNews.
 
"Vi er stadig i den første uge, og de lange klatrer har endnu ikke ankommet. Jeg tror, ​​at disse klatrer, at vi hidtil har været velegnede til mine egenskaber. Kort og eksplosiv. Lad os se, hvordan det går cykeltrøjer i de kommende klatrer med ligesom Sierra Nevada. "
 
Moscons indsats Onsdag banede vejen for Froome at splitte gruppen til kun sig selv, Alberto Contador (Trek-Segafredo), Michael Woods (Cannondale-Drapac), Esteban Chaves (Orica-Scott) og Tejay van Garderen (BMC Racing).
 
Et lignende træk i Andorra, fase 2, banede vejen for Froome at tage den røde lederes trøje. Den dag blev Froome team cykeltøj distanceret, og han bad Moscon om at sætte fart på sin taktik.