Presse på, men Yates trækker tricks ud af tasken

26/05/2017 0
Trykket er på, men Adam Yates, 24, holder ved med at trække tricks ud af sin taske.
 
Brit stakkede med Giro d'Italia's topstjerner torsdag, faldt bagud, vendte tilbage og angreb. Den 137 km lange scene 18 gennem Dolomitterne udfordrede ham, men han sejrede med et 12. plads i Ortisei og nok tid til at flytte ind i den hvide trøje som bedste unge rytter billigt cykeltøj.
 
"Jeg mener, det er kun min anden gang, der kører GC, der er ikke masser af pres fra holdet, men der er meget pres på mig selv for at trække noget ud af posen," sagde Yates, klædt i hvid med regningen af ​​hans blå Orica-Scott team cap sprang op.
 
Yates, tvillingbror og holdkammerat med Simon Yates, flyttede op to steder samlet. Han sidder 7:06 bag leder Tom Dumoulin (Sunweb) og 28 sekunder foran Bob Jungels (Quick-Step Floors) i ungdomsklassifikation.
 
Meget af Yates mistede tid kom, da han og andre, herunder Wilco Kelderman (Sunweb) og Sky's Geraint Thomas og Mikel Landa, faldt på grund af en parkeret politimotor i fase 9 til Blockhaus cykeltøj tilbud.
 
"Jeg er deroppe," tilføjede Yates. "Jeg mistede en masse tid på den dag, jeg styrtede ned. Vi mister lidt tid her og der, men generelt er vi i en god position så godt. "
 
"Han kan ikke være den stærkeste rytter, men hvis han ikke kolliderede i Blockhaus taber han fire minutter, så ville han sikkert have været i bedre position," sagde holdkammerat Rubén Plaza. "Han kunne have vundet Giro uden styrtet? Jeg ved det ikke, det er svært at vinde en grand tour, så det er svært at sige. Men han kan vinde disse løb i fremtiden.