Stephen Hyde's bemærkelsesværdige vej til toppen af ​​US cyclocr

12/10/2017 0
Stephen Hyde blev fast i Hartford, Connecticut, denne sidste januar. Det var dagen før 2017 USA's nationale cyklocross-mesterskab, og Hyde havde kørt til Hartford for at forkøre kurset. Midtvejs gennem dagen brølede en snestorm over New billigt cykeltøj England, og Hyde vidste, at hans tohjulede lastbil manglede trækkraften for at komme tilbage til sit hjem i Massachusetts.
 
Hyde, 30, havde ingen hotelreservationer, og hans sædvanlige race arsenal - forskellige sæt, to sæt sko og koldt vejr gear - var hjemme igen. Han var favorit til at vinde løbet, og hans planer var gået helt sidelæns.
 
"Jeg var ligesom," Mand, jeg kan ikke køre hjem. Jeg skal være et nervøst vrag, '' husker Hyde. "Jeg skal blive skudt, det vil slet ikke være afslappende, og det tager to timer." "
 
Hyde blev ikke panik. I stedet gjorde han hvad han har gjort i hele sin karriere inden for cykling: Han bad om hjælp fra cyklocross-samfundet og derefter vedtaget en fleksibel, altomfattende holdning til situationen.
 
I løbet af det sidste halve årti har denne strategi hjulpet Hyde fremskridt fra en talentfuld regional racer i Mid-Atlantic og New England scener til en af ​​de bedste amerikanske 'cross racers af hans generation. I løbet af hans fremskridt har Hyde påberåbt sig hjælp fra busser, ridepartnere, cykelbutiksejere og endda andre cykeltøj udsalg racere. Disse personer har til gengæld leveret Hyde med job, bolig, sponsorater og endda terapi, da han blev skadet. Forholdene har haft en vedvarende virkning: Steven Hyde er virkelig et produkt fra det amerikanske cykel samfund.