TJ Eisenhart red i USA Pro mænds løb i juni

13/07/2017 0
På halvvejs i USA's Cycling Pro Road Tour (PRT) er to unge stjerner opstået øverst på mænds og kvinders positioner. Taylor "T.J." Eisenhart, 23, og Ruth Winder, 24, har valvet ind i føringen i deres respektive kategorier.
 
Eisenhart sæson 'perfekt indtil videre'
 
Eisenhart er i sit første år at ride på Holowesko-Citadel, der tidligere har ridt som stagiaire for BMC Racing. Han fik hjulene i 2017 på 40th Joe Martin Stage Race. Mens han ikke scorede et resultat, hjalp han sin holdkammerat Robin Carpenter til den samlede sejr.
 
Utah indfødtens tid ville komme i New Mexico på fem-etappen Tour of the Gila, hvor han var tredje overordnet og drevet til anden i TT. Han ville fortsætte sin kørsel med god form et par uger senere, idet han fik den overordnede titel på May's Redlands Bicycle Classic, en amerikansk racingklammer i 33 år.
 
"Ærligt, for mig er sæsonen i det væsentlige perfekt, ifølge planen, bare retfærdig," sagde Eisenhart. "Dette er hvad jeg kom til holdet for at være leder på disse GC-løb, og jeg viste Gila at jeg var klar til det. Og så i Redlands viste jeg igen, at jeg kunne afslutte det. "
 
Eisenhart tilbringer de næste par uger i Park City, Utah, og forbereder sig på Cascade Cycling Classic cykeltrøjer(19.-23. Juli), Larry H. Miller Tour of Utah (31. juli til 6 august) og Colorado Classic (10. august- 13).
 
"I princippet er ethvert løb vi går til, der er ingen tvivl i vores sind om, at vi ikke vil vinde," sagde Eisenhart om hans holds mentalitet. "Vi må ikke vinde, men går ind i det, vi er i hvert fald ret sikre på, at en af ​​os skal vinde. Det er ret fantastisk, at have tro og tillid til alle på holdet, og tro at nogen på dit hold kan vinde. "
 
Han har brug for solide resultater for at afslutte sæsonen som mændens individuelle PRT-leder, der kun har en ni-punkts ledelse over Gavin Mannion (UnitedHealthcare).
 
Mannion begyndte PRT med et stort antal internationale løbedage allerede i hans ben efter at have kørt den nyoplyste UCI 2.1 Vuelta Ciclista a la Provincia de San Juan i januar og oman i februar. De tidlige sæsoner løb oversat til tredje plads på Joe Martin Stage Race og fjerde i Tour of the Gila. Selvom det ikke var en PRT-race, redede New England-indfødte også til et femte sted på scenen 4 i WorldTour Amgen Tour of California, der overlevede til slutningen i breakaway.
 
Junior World Test Mester Brandon McNulty (Rally Cycling), 19, vandt åbningsprøven på North Star Grand Prix og holdt på at afslutte anden overordnet på scenescenen i Minnesota, der drev sig til tredje i PRT-positionerne. Hans cykeltøj udsalg holdkammerat Evan Huffman og Carpenter, sidstnævnte vinderen af ​​den hårde en-dag Winston-Salem Cycling Classic, runder ud de fem bedste i PRT-holdet på mændens side.