Ustoppelig Hyde forsvarer Pan-Am 'krydstitel

06/11/2017 0
Stephen Hyde fortsatte sin strejke af sejre med en Pan-American Championship Sunday i Louisville. Cannondale-CyclocrossWorld.com rytter soloed til sejr som han gjorde lørdag i USA Cup-CX / Derby City. Tobin Ortenblad (Santa Cruz-Donkey cykeltøj udsalg Etiket) var anden før canadiske Michael van den Ham (Garneau-Easton Cycling).
 
"Det føles rigtig godt efter begyndelsen af ​​sæsonen, som jeg har haft," sagde Hyde. Han havde lidt gastritis, der slog ham fra cyklen i ni dage før sæsonen startede. "Så blev jeg kold - samme kolde, alle andre fik i Iowa."
 
I starten så den amerikanske mester sig på ryggen. Ortenblad og van den Ham tog afsted og kørte fra fronten for de første to omgange. Hyde jaget bag med Kerry Werner (Kona) og Fernando Riveros (Stan's NoTubes).
 
Snart broede Hyde kløften. En gruppe på seks sammenblandede på forsiden med Hyde, Werner, Riveros, Van den Ham, Ortenblad og Jeremy Powers (Aspire Racing).
 
Beføjelser var yoing på og uden for gruppen i de tidlige omgange. Men når Hyde gjorde sin vindende bevægelse fire omgange i, var Powers den ene til at sætte tempoet billigt cykeltøj.
 
Indsatsen viste sig for stor. Den tidligere amerikanske mester Powers trak sig to omgange senere og forlod hurtigt gruberne med sin mekaniker.
 
"Jeremy rullede ret hårdt," sagde Ortenblad. "Ting med Jeremy er, at han kan være varm og kold, men når han er varm bruger han bare et forsøg og holder det, så han er et godt hjul til at følge i den henseende."