Vuelta-bundne Nibali lover at kæmpe for sejr

10/08/2017 0
Vil Vuelta en España være den mest anstrengte grand tour i 2017?
 
Det er sikkert, at stabling op på den måde. Four-time Tour de France vinderen Chris Froome (Sky), Romain Bardet (Ag2r-La Mondiale), Fabio Aru (Astana), og snart at gå på pension Alberto Contador (Trek-Segafredo) er alle bekræftet at starte.
 
Det seneste for at sikre hans tilstedeværelse ved startlinjen 19. august i Nimes, Frankrig, er Bahrain-Meridas Vincenzo Nibali. I et interview oplyst på La Vuelta's officielle hjemmeside, sagde Vuelta-vinderen fra 2010, at han vil være i kampform for den spanske grand tour.
 
"Jeg vil være i topform for Vuelta," sagde Nibali. "Jeg har altid ønsket Vuelta. Jeg vandt det, og kurser i Spanien passer mig godt. Som altid vil jeg begynde at give det mit bedste. "
 
Den 32-årige Nibali vandt 2010 Vuelta til herald hans fremkomst som en grand tour vinder. To sejre i Giro d'Italia og hans 2014-sejr på Tour de France gør ham til en af ​​seks ryttere, der har vundet alle tre grand tours.
 
Nibali så ud til at have 2013 Vuelta i posen, hvilket førte til meget af løbet kun for at miste trøjen i de sidste dage til Chris Horner, som blev den ældste turneringsvinder og den første amerikaner til at vinde Vuelta.