cykeltøj udsalg

15/06/2017 0
En efterlængt uafhængig rapport til British Cycling, der blev offentliggjort onsdag, siger, at sportens hjemlige styrende organ manglede "god regeringsførelse", og der var en "frygtkultur" inden for sporet cykelhold.
 
Rapporten, der er udarbejdet af et medlem af fem medlemmer, der er ledet af den britiske roderstol Annamarie Phelps, er dog ikke så forbløffende om British Cycling som udkastet, der blev lækket til Daily Mail i marts, selvom "frygten for frygt" er forblevet.
 
Panelet begyndte at arbejde i april 2016 efter påstande om sexisme og mobning blev lavet om den daværende britiske cykeltekniker, Shane Sutton, af kvindesporet rytter Jess Varnish og derefter af flere andre cyklister. Det tog bevis fra mere end 100 tidligere ryttere og medarbejdere cykeltøj tilbud.
 
Rapporten - syv sider kortere end den lækkede version - sagde, at Sutton, der senere opsagde før OL i 2016, fik lov til at operere inden for en "power pocket" uden at skulle virkelig svare på nogen.
 
Phelps forklarede på en pressekonference efter offentliggørelsen af ​​rapporten hvorfor den varierede noget fra udkastet.
 
"Panelet gennemgik grundigt udkastet i lyset af nye oplysninger, der blev givet til det," sagde Phelps.
 
"Det er vigtigt at gentage, at panelets resultater og anbefalinger var enstemmige og helt uafhængige.
 
"Til tider kom kultur og klima sekundært til dette. Situationen er ikke enkel, "tilføjede den 51-årige. Hun er en tidligere verdensmester i roden i kvindernes lette, koxløse fire cykeltøj udsalg.