Forsendelse

Hvilke lande vil du skib til?

Vi er både stolte af og engageret i vores store internationale publikum og skib til alle lande i verden. Men vi er i stand til at give hurtige, billige og effektive internationale leverancer.

Hvor hurtigt vil min ordre blive afsendt?

På grund af den brede vifte af produkter, vi sælger, og de forskellige muligheder for tilpasning, vi tilbyder, er der ingen enkelt svar på dette spørgsmål, så vi vil gøre vores bedste for at forklare de forskellige scenarier, som du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os for en præcis levering citere på et specifikt produkt.

Fra tid til anden, de elementer være udsolgt af forskellige årsager, såsom forsinkelser i leverancer fra leverandører eller midlertidig mangel på lager. Under disse omstændigheder, lager generelt modtaget omkring 7-10 hverdage, på hvilket tidspunkt det vil straks blive sendt til dig. Hvis du har en eksisterende ordre, kan du tjekke din ordrehistorik på din konto, som vil blive givet yderligere oplysninger om den aktuelle status. Hvis du ønsker at placere en ny ordre, er du velkommen til at kontakte os for at præcisere leveringsbetingelser.

Kan jeg ændre min leveringsadresse?
Indtil dette tidspunkt din ordre er blevet plukket til forsendelse, er du i stand til at ændre din leveringsadresse.

Du kan opdatere din leveringsadresse ved at logge ind på din Min konto side og se Mine ordrer resumé.

Inden for den specifikke ordre side, hvis du holder musen over de modtagende detaljer vil du se en mulighed for at ændre både din fakturerings- og leveringsadresse. Du skal blot opdatere din adresse og din forsendelse vil blive sendt til den medfølgende adresse.

Når ordren er blevet plukket til forsendelse, er det for sent for os at ændre adressen, og evnen til at ændre adressen på din konto forsvinder.
Hvordan kan jeg vide, når min ordre er blevet afsendt?
Du vil modtage en e-mail meddelelse, når din bestilling er blevet plukket til forsendelse, så en anden meddelelse, når ordren er afsendt.

Du kan også kontrollere den aktuelle status for din Min konto side.
Hvad vil der ske, hvis ingen er i, når min pakke er leveret?
Som vores ordrer kræver en underskrift, postbudet ikke være i stand til at levere pakken, hvis ingen er hjemme. I disse tilfælde pakken vil blive taget til dit lokale sortering kontor, hvor det vil være til rådighed for afhentning.

I teorien, postbudet efterlade en kort besked, som du gik glip af levering og informere dig om, hvordan at indsamle afkastet. Men vores erfaring, dette ofte ikke ske, og det er muligt, at du kan gå glip af en levering og ikke rapporteret. Derfor bør du holde denne mulighed i tankerne, hvis det er sandsynligt, du er gået glip af en leverance.

Hvis du ikke hente pakken fra din lokale sortering kontor, vil det i sidste ende blive returneret til os. Periode sortering kontor holder pakke tendens til at variere og er ikke inden for vores kontrol. Elementer tilbage til os for manglende levering kan sendes tilbage til dig, men ekstra porto vil forekomme.

Hvad sker der, hvis min ordre ikke ankommer?
I tilfælde af at din pakke ikke ankommer, bedes du underrette os. Inden din Min konto side, vil du finde oplysninger om, hvor lang tid at vente, før rapporterer en manglende levering, samt en mulighed for at gøre det.

Hvis pakken rent faktisk er tabt, vil vi så sende din vare eller udstede en fuld refusion, hvis du ikke længere har brug for det.

Jeg vil gerne anmode om yderligere oplysninger?

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om alle aspekter af din ordre eller andre tjenester, som vores hjemmeside, vores kundeservice team er mere end glade for at hjælpe dig. Du kan indsende en billet, som vil blive gennemgået af vores kundeservice og besvaret så hurtigt som muligt.